Devet znakova za promjenu frizure

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Svakog se dana pogledate u ogledalo i primjecujete da nešto "ne štima"? Evo kako možete konacno potvrditi da je došlo vrijeme za novu frizuru...

Vaša kosa
nema volumena
Kosa vam je beživotna i spljoštena i samo kvari vaš cijeli dojam. Pokušajte s preparatima za postizanje volumena, što pjenama, što novim fenovima koji se nalaze na tržištu (koji imaju nastavke za postizanje volumena). Ako niti to ne upali vrijeme je za šišanje. Frizer ce znati preporuciti pravu frizuru za vašu kosu i oblik lica.

Prijatelji iz srednje škole vas uvjeravaju da se uopce niste promijenili

Pogodite što? Znaci da je definitivno vrijeme da napravite neku promjenu! Za pocetak istražite kakva vam se frizura svida, a kad odaberete nešto što vam se svida zamolite frizera da vam napravi nešto slicno ili da vam sam predloži nešto.



Više ne dobivate komplimente za svoju kosu i frizuru
Jedan nacin da privucete pažnju je - ako imate ravnu kosu, da je nakovrcate, a ako imate kovrcavu, da je izravnate. Samo zapamtite da agresivno tretiranje (sušenje, peglanje, kovrcanje) oštecuje kosu, pa joj posvetite posebnu njegu.

Boja vaše kose i kože su jednaki
Ako vam se boja kose opasno približi boji kože, lice ce vam izgubiti izražajnost. Kosu ofarbajte ili na tamnije ili svjetlije. Možete "izvuci" i pramenove koji ce dati novu dimenziju vašoj frizuri.

Vaša odjeca je napredovala, ali frizura nije
Mijenjanje garderobe je savršen izgovor da promijenite i frizuru, tako cete se obnoviti od glave do pete. Ako se odlucujete na drasticnu modnu promjenu, i kosa to mora pratiti.

Jedna rijec: metla

Šišanje vrhova je jedini nacin da se riješite suhih i ispucalih vrhova i spasite kosu. U meduvremenu pocnite koristiti intenzivne regenerirajuce maske za kosu, i na kraju silikon ili ulje za kosu.



Stalno je svezana u rep
Istina jest da postoji mnogo nacina da kosu nosite svezanu u repu. No ako želite drasticniju promjenu, šišanje ili promjena frizure su jedini nacin.

Potrebno vam je više od 20 minuta da uredite frizuru

Ako vam je potrebno više vremena, vrijeme je za promjenu. U današnje vrijeme nemamo previše vremena za bacanje na svakodnevno dugo uredivanje kose. U modi su jednostavnije frizure koje se lako održavaju.

Vaš vas frizer može ošišati zatvorenih ociju

Zvuci kao da je netko upao u rutinu. Ili mijenjajte stil frizure ili frizera. Ako se na vama vec godinama ništa nije promijenilo, možda je sada krajnje vrijeme. Ako niste za drasticne promjene, pocnite s kracenjem vrhova, šiškama, te blagim posvjetljivanjem ili tamnjenjem kose.


Podijeli: Facebook Twiter