Devet pulskih odlicja

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Uz sudjelovanje 244 natjecatelja iz 34 kluba, u Dubrovniku je održano pojedinacno kadetsko prvenstvo Hrvatske u judu na kojem su odlicne rezultate ostvarili clanovi "Istarskog borca" i "Pulafita".

"Istarski borac" je nastupio s 14 predstavnika koji su osvojili sedam odlicja - jedno zlato, tri srebra i tri bronce. To im je u ukupnom poretku donijelo 28 bodova koliko su sakupili i judaši "Pinkyja" iz Velike Gorice, kojima je zbog više zlatnih odlicja pripalo prvo mjesto, dok su se Puljani plasirali na drugu poziciju.

Jedino zlato za "Istarski borac" osvojio je Tin Mihael Capar koji je u kategoriji do 55 kg u klupskom finalu ipponom svladao Hrvoja Zovka. U kategoriji do 60 kg do srebra je stigao Vedran Seretin, a do bronce je u ovoj kategoriji stigao Dominik Družeta koji je, premda još mladi kadet, dokazao veliki talent.

Srebro je u kategoriji do 66 kg osvojio Loris Kablinovic. Odlican nastup ostvario je i Andrej Del Treppo u kategoriji do 46 kg, koji se kroz repasaž probio do bronce.

Nisku medalja "Istarskog borca" broncom je zaokružio Luka Poljak u kategoriji do 90 kg."Pulafit" se u Dubrovniku predstavio s osam natjecatelja, pet kadeta i tri kadetkinje, koji su osvojili jednu zlatnu i jednu srebrnu medalju.

Do njih su došli u kategoriji +90 kg, gdje je u klupskom finalu Patrik Mravicic nadjacao Ivana Pavlica.


Podijeli: Facebook Twiter