Devet nesreca, jedan ozlijedeni

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tijekom sniježne subote na podrucju Istre dogodilo se devet prometnih nesreca, od cega šest s materijalnom štetom i jedna s ozlijedenom osobom. U nekoliko slucajeva su vozaci pobjegli s mjesta nesrece.

Pored toga, na istarskim prometnicama bilo je slucajeva izlijetanja s kolnika koja nisu prijavljena policiji, no srecom prošla su bez ozlijedenih osoba i s neznatnom materijalnom štetom. Najviše nesreca dogodilo se u Puli, zatim u Porecu i Bujama te Rovinju.

Jedna je pješakinja, 72-godišnja njemacka državljanka, ozlijedena u naletu automobila «renault 4» oko 18.30 sati u rovinjskom naselju Madonna di Campo dok je šetala psa. Težina ozljeda za sada nije poznata, a smještena je na lijecenje u rovinjsku ortopedsku bolnicu. Nepoznati vozac «renaulta» je nakon nesrece pobjegao s mjesta dogadaja.

Na podrucju Pule u dvije prometne nesrece vozaci su takoder pobjegli s mjesta nesrece. Na Fažanskoj cesti oko 3 sata nepoznati vozac je, upravljajuci automobilom iz smjera Pule, udario u «hyundai» kojim je upravljala 45-godišnjakinja iz Pule a potom pobjegao. Drugi nepoznati vozac se u Kraškoj ulici u Puli sudario s drugim vozilom u popodnevnim satima i pobjegao.

Policija poduzima sve radnje s ciljem pronalaska nesavjesnih vozaca, izvijestila je Nataša Rogic, glasnogovornica PU istarske.


Podijeli: Facebook Twiter