Devet kandidata za dvije fotelje

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Cetvero kandidata prijavilo se dosad na natjecaj za procelnika Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, sport i tehnicku kulturu te pet za prijam u službu Upravnog odjela za komunalni sustav i imovinu na radnom mjestu pomocnika procelnika, s time da se jedna osoba prijavila na oba natjecaja. Iako je zadnji dan za prijavu bio petak, u Gradu ocekuju da bi mogla stici još koja prijava, predana eventualno poštom.

Aktualna v. d. procelnice Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, sport i tehnicku kulturu Elena Puh-Belci nakon dugog dvoumljenja nije se prijavila, i to zbog, kako nam je kazala, obiteljskih razloga.Mjesto pomocnika komunalnog procelnika dosad je bilo popunjeno, odnosno nije rijec o novom radnom mjestu, kažu u Gradu. Upražnjeno je prelaskom pomocnice Vesne Dukic u tvrtku Kaštijun.

Za radno mjesto procelnika prijavili su se Teuta Uka, Vlatko Gladovic, Erik Lukšic i Jasmina Lichtenberg. Uka konkurira i za radno mjesto pomocnika procelnika, a uz nju i Mauro Peršic, Nikolina Radulovic, Nenad Rajacic te Helena Milovan-Rimanic.

Oba radna mjesta su na neodredeno vrijeme, uz probni rad u trajanju od tri mjeseca. Za oba je potrebna visoka strucna sprema, pet godina radnog staža u struci, položen državni strucni ispit, poznavanje talijanskog jezika te posjedovanje ECDL Start certifikata. Proces odabira kandidata sastoji se od pisanog testa i intervjua. Prijavljeni kandidati prolaze pisanu provjeru znanja iz pozitivnih propisa bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta za koje se natjecu, a provjeru znanja i intervju provest ce, kažu u Gradu, Povjerenstvo za provedbu natjecaja. Rezultati natjecaja ocekuju se za 15-ak dana.


Podijeli: Facebook Twiter