Destinacije za zimogrozne

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tko ne žudi za suncevim zrakama i toplinom u hladnim danima? Evo nekih destinacija gdje je vrijeme gotovo savršeno, suncano je i temperature su visoke!

Angvila

Angvila je otok u Malim Antilima na Karibima istocno od Portorika i vrlo je ekskluzivno mjesto za odmor. Na tom ravnom otoku nalaze se najbolje plaže Kariba. Gurmanski restorani, pješcane plaže, tirkizno more, luksuzne vile, raskošni hoteli... i da dalje ne nabrajamo, sve u svemu Angvila je pravo mjesto za razbibrigu i zabavu.

Kuba

Kuba je kao stvorena za avanturiste. Hoteli na plažama, toplo more, kokteli, fantasticna muzika gdje god se okrenete, najbolje cigare na svijetu, bogat nocni život i klubovi u kojima svira salsa ili jazz... Iako Kuba nudi puno više i ovo nabrojeno trebalo bi biti dovoljno da privuce mnoge.



Dominika

Dominika je mala država i otok u Karipskom moru, a ako želite iskusiti najdramaticnije krajolike Kariba onda ste na pravom mjestu. Unajmite džip obucite cizme i upustite se u istraživanje. Dominika ima i spektakularne plaže na sjevernoj obali, ali dosta su udaljene.

Maldivi

Maldivi - otocna država u Indijskom oceanu sastoje se od oko 1200 otoka grupiranih u 26 atola, medu kojima je oko 200 naseljenih, a njih 90 se koristi samo za turizam. Bijele pješcane plaže, tirkizno more, plave lagune, ronjenje, plivanje, fascinantna i jedinstvena priroda, eco-friendly luksuz-... sve to je jednom rijecju fantasticno! Pravi tropski raj!



Miami

Art-deco hoteli, feš restorani, barovi, nocni klubovi, kokteli... Za promjenu možete preskociti plaže preko dana i umjesto toga krenuti pohoditi kafice te nauciti nešto o art-deco arhitekturi. Ili jednostavno - dovoljno je reci da je izabran za najseksi grad u Sjedinjenim Državama.

Dubai

Gdje još možete u istom danu otici na grudanje i osjetiti vrelinu pijeska pod nogama? Na više od 6800 kvadrata, skijalište u Dubaiju je Disneyland za skijaše i one koji žele probati sve što jedan teren može ponuditi, a potom krenuti u shopping ili jednostavno lješkariti na suncu. Vrucina, besprijekorna ponuda ducana, hrane i restorana cine ga turistickom mekom i rajem za šopingholicare.


Podijeli: Facebook Twiter