Deseta sezona rovinjskog Monvi centra

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Od rušenja Monvi centra nece biti ništa, pa u subotu u 22 sata pocinje nova sezona, a ulaz ce biti slobodan, najavili su na konferenciji za novinare u pulskom Circolu Boris Bjelica Bebetto i Dragan Modrušan.

Bit ce to pocetak desete ljetne sezone otkako ga je preuzela tvrtka Brid d.o.o. iz Pule, a Bjelica nije zaboravio spomenuti da je Monvi otvoren još 1983.

- Svih ovih godina iskljucivo se sami financiramo, a niti Zrce nije imalo toliko stranih DJ-a i grupa, naglasio je Bjelica. Proteklih godina nastupili su Carl Cox, Deep Dish, Riche Hawtin, Basement Jaxx, Zion Train, Asian Dub Foundation, Bajaga, Tony Cetinski i mnogi drugi.

Ove sezone nece raditi Guerilla bar, ali bit ce otvoreni Big Blue, La Playa, Magnus, El presidente, Pool bar, Carribean i Amfiteatar.

Bjelica je rekao da iako neki novootvoreni klubovi smatraju Monvi konkurencijom, ovaj centar nije nikom konkurencija nego jedinstveno mjesto za raznoliku zabavu od koncerata i partyja do gastro ponude.

Modrušan je dodao da nova struktura gostiju traži ovakvu nocnu zabavu, no da Monvi ne postoji samo da bi zabavljao strane goste nego su dobrodošli i domaci. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter