Deset tisuća kuna za malu Anastaziju

Pikado ekipa Martel sa Anastazijinom tetom i bakom (J. PREKALJ)
Pikado ekipa Martel sa Anastazijinom tetom i bakom (J. PREKALJ)

Ukupno 10 tisuća kuna prikupljeno je za malu Anastaziju Udovičić iz Poreča na humanitarnom turniru u elektronskom pikadu i nagradnoj tomboli održanim proteklog vikenda u porečkom caffe baru Martel. Dvoipolgodišnja Anastazija Udovičić rođena je sa sindromom kratkog crijeva i kolestatskom bolesti jetre te se od rođenja nalazi u bolnici. Treba biti podvrgnuta transplataciji jetre i crijeva, koje bi bile izvršene u jednoj bolnici u Italiji.

Borbu Anastazijine samohrane majke, Porečanke Suzane Udovičić, naš je list lani reportažno prikazao i podržao.

Novčanu donaciju Anastazijinoj noni Luci i teti Klari danas su uručili Amir Mrkaljević, Davor Lovrić, Igor Vlah i Goran Popović, članovi pikado ekipe Martel i inicijatori ove akcije. Na turniru je sudjelovalo četrdesetak ljudi, a mnogi su uplatili donacije iako nisu sudjelovali u turniru. Uz primopredaju, ekipa pikado tima je podijelila zahvalnice onim koji su pomogli u održavanju turnira, te pripremili tortu koju je izrezala nona Luca.

Svi koji žele novčano pomoći u liječenju Anastazije svoje priloge mogu uplatiti i na broj računa 3235036801 otvoren kod Zagrebačke banke. (V. HABEREITER)


Podijeli: Facebook Twiter