Deset maksi haljina za ovo ljeto

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ukoliko ste ovih dana prošvrljali nekom od trgovina u svom gradu sigurno su vam za oko zapele maksi haljine. Nakon što nekoliko sezona maksi duljina nije bila pretjerano popularna, prošle godine se vratila, a ove sezone i dalje uvjereno vlada gradskim ulicama, trgovinama i našim ormarima.

Prednosti maksi haljina su mnoge i ni malo ne cudi što su tako popularne. Ima li haljina kratke rukave ili odjenete li ispod nje majicu možete u njoj na posao, dovoljno je udobna za duga putovanja, u njoj nikad nije vruce i lako se kombinira s apsolutno svim asesoarima koje vec posjeduje. Samim time, maksi haljina nije samo trendovski komad, nego investicija koja ce vam se isplatiti u nekoliko narednih sezona.

Sada, kada smo vas uvjerili da trebate maski haljinu, pre vama su slatke muke i dvoumljenje oko toga koju odabrati. Za vecernje izlaske odaberite jednobojne maksi haljine s detaljima poput prišivenog kamenja ili izrezima na zanimljivim mjestima (npr. struk i leda).

Za dnevne prigode nabavite pamucne haljine bez rukava ili s tankim naramenicama u kojima vam nece biti vruce. Cvjetni ili životinjski uzorak, jednobojne ili na pruge - odabir je na vama.

Svoju omiljenu maksi haljinu možete kombinirati s bilo kojim asesoarima. Panama šeširic, ravne sandale, plasticne japanke ili pak vrtoglavo visoke sandale- maksi haljina sve može podnijeti.


Podijeli: Facebook Twiter