Depeche Mode sigurno dolaze u Zagreb!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Grupa Depeche Mode uspješno je nastavila turneju "Tour of the Universe", nakon prekida zbog nedavne operacije frontmena Davea Gahana. Koncertom kojeg su izveli 10. lipnja u Berlinu na Olympic stadionu oduševili su 65.000 obožavatelja te se njihova europska ljetna turneja nastavlja.
Kako saznajemo od Maje Valjak iz Lupa Promotiona, otkazani koncerti u osam gradova nece se održati jer ne odgovaraju rasporedu turneje. Unatoc naporu da ipak pronadu slobodne datume, zamjenski datumi se nisu uspjeli realizirati stoga su otkazani koncerti u sljedecim gradovima: Atena, Istanbul, Bukurešt, Sofia, Beograd, Varšava, Riga i Vilnius. Kupci ulaznica povrat novca mogu ostvariti na prodajnim mjestima gdje su ih i kupili. Srecom, Zagreb se nije našao na listi otkazanih gradova stoga se za njega, pored Londona i Dusseldorfa, ceka novi datum koji ce uskoro biti objavljen. Menadžer grupe još uvijek uskladuje raspored turneje i dostupnost dvorana gdje se trebaju održati koncerti, a ljubiteljima Depeche Modea porucuju da ce njihove ulaznice biti važece i za novi datum.
Depeche Mode se ispricavaju svojim obožavateljima ukoliko im je promijenjen raspored turneje uzrokovao bilo kakve poteškoce i od srca zahvaljuju na podršci, navodi se u priopcenju.


Podijeli: Facebook Twiter