Depardieu se olakšao u hodniku zrakoplova

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Francuska filmska zvijezda Gerard Depardieu (62) nije izdržao do zahoda i pomokrio se usred zrakoplova na letu iz Pariza u Dublin, doznaje se u srijedu od zrakoplovne tvrtke kojom je letio, CityJeta, podružnice Air France-KLM-a.

"Samo potvrdujem informaciju da se on (Gerard Depardieu) doista pomokrio u zrakoplovu", izvan nužnika, rekla je glasnogovornica Air Francea.

Kako navodi privatna radijska postaja Europe 1, koja je objavila informaciju, glumac se pomokrio pred putnicima dok je zrakoplov polijetao i pošto mu je domacica rekla da mora pricekati kraj polijetanja kako bi mogao koristiti WC.

"Moram na zahod, hitno je", povikao je glumac dižuci se, dok su ostali putnici ostali vezani na svojim sjedalima, rekla je putnica za radio. Domacica zrakoplova ga je zamolila da priceka desetak minuta, ali je on odvratio da ne može cekati i "pomokrio se na pod", dodala je putnica.

"Vidjelo se da je 'pod gasom', domacica se zaprepastila", kazala je. Glasnogovornica Air Francea-KLM-a nije rekla hoce li ga tvrtka prekršajno goniti.

Depardieu, nezaobilazni lik francuskog filma, s velikim brojem snimljenih filmova, zadnjih je godina zapažen po svojim izgredima i verbalnim ispadima. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter