Depardieu: Nisam cudovište, bila mi je sila

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nisam cudovište, samo covjek koji je hitno morao mokriti, rekao je u utorak Gerard Depardieu na CNN-u ispricavši svoju verziju sad vec slavna izgreda zbog kojeg je kasnio zrakoplov na letu iz Pariza u Dublin, jer se glumac nije mogao suzdržati od uriniranja prije polijetanja.

Depardieu, ciji su urološki problemi 16. kolovoza obišli svijet, pokušao se nezapaženo olakšati u bocu, pošto mu je domacica zrakoplova zabranila odlazak u nužnik dok se zrakoplov spremao za polijetanje.

"Rekao sam joj: Gospodo, ne mogu izdržati. Muka mi je. Ja nisam terorist", rekao je kroz smijeh Depardieu, koji trenutacno u Dublinu snima najnovijeg Asterixa.

No njegovo rješenje obavljanja nužde nije se pokazalo tako djelotvorno kako je mislio: "Boca je bila premala, znate. Velik sam, kao slon", rekao je glumac, kojemu jaka grada pomaže u vjernijem tumacenju Obelixova lika.

Iako je stjuardesi ponudio da ce pocistiti za sobom kada se boca prelila, ona nije imala razumijevanja. Glumac je istaknuo da nije pio alkohol prije puta.


Podijeli: Facebook Twiter