Demoni slave 20. obljetnicu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Uoci prvog proljetnog ispita Istre 1961, subotnje Kup utakmice protiv Dinama, pred novinare su stigli predstavnici navijacke skupine "Demoni", predsjednik Luka Ilic i Jovan Bekvalac.

- Pocetkom ove godine krenuli smo s proslavom 20. obljetnice osnutka naše navijacke skupine i obilježavanje ce kroz razne akcije potrajati cijelu godinu - istaknuo je Bekvalac. - Napravili smo program proslave i neke smo akcije vec odradili, a neke su još pred nama. Poceli smo s humanitarnom akcijom dobrovoljnog davanja krvi, potom smo oslikali pulske zidove u boje našeg kluba i ta je akcija naišla na pozitivne reakcije naših sugradana. Vidjeli smo na gostovanjima širom svijeta da su drugi gradovi tako oslikani, pa smo odlucili i mi tako napraviti u Puli, ujedno i uljepšati naš grad. Pored toga, pokrenut cemo malonogometni turnir "Moj kvart, moja ekipa" koji ce se odigrati na proljece, a vrhunac proslave bit ce 4. i 5. svibnja kad ce se u Rojcu održati humanitarni koncert pod pokroviteljstvom Istarske županije i Grada Pule.

Pored samog predstavljana svojih akcija, clanovi "Demona" došli su i izraziti svoju podršku pulskom prvoligašu. - Smatramo da je ova uprava kluba konacno napravila pravi posao. U proteklom su prijelaznom roku stigli odlicni igraci i odlicni ljudi, u što smo se i osobno uvjerili kad smo ih ugostili, i vjerujemo da ce nam Istra 1961 dobrim rezultatima cestitati 20. obljetnicu nastanka - dodao je Bekvalac. (R. CAR)


Podijeli: Facebook Twiter