Demoni proslavili rodendan velikom feštom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prva vecer rodendanskog koncerta Demona u dvorištu Rojca u petak prošla je uspješno, uz nastupe Gustafa, Cannonea i prijatelja te Night Expressa. Navijaci NK Istre 1961 obilježili su 20. godišnjicu svog osnivanja humanitarnim koncertom koji se nastavlja vecer kasnije, a ciji ce ukupni prihod, na sugestiju udruge Facebook Puljani humanitarci, ici za Bocarski klub osoba s invaliditetom Istarske županije „Istrijana" ciji su clanovi takoder prisustvovali koncertu.

Gustafi su se malo malo mucili da pokrenu publiku, ali kada su to uspjeli nastao je pravi raspašoj, uz bakljadu, ples i pjevanje kojem se pridružio i trener NK Istre Igor Pamic. Gustafi su, kako rece Edi Maružin, kao poklon za rodendan donijeli neke nove pjesme, još neizvedene uživo, a koje ce se naci na njihovom novom albumu, poput skladbi „Jeno jutro", „Balkan ska" ili "Proljece" koju su posvetili NK Istri 1961. Još jednu su posvetili klubu, ali i svojem najdražem polutoku, a ciji prvi stihovi kažu „Istra mi je otac, Istra mi je mati, Istra mi je kurba s kojom volim spati".

Rodendansku cestitku Demonima uputio je na pocetku nastupa i Night Express prije nego što je krenuo nizati obrade koje su publiku zadržale u dobrom raspoloženju.

Vecer je otvorena kvalitetnim domacim hip hopom za što je bio zaslužan Cannone s prijateljima Martinom i Shadowom MC-jem te su u zadnju pjesmu usemplirali stihove „Krasne zemlje".

Ljubitelji elektronike zabavljali su se u Podzemlju Rojca s DJ-ima Ma-tko i 207. Na velikom ekranu do bine vrtjele su se fotografije snimljene u dva desetljeca povijesti Demona. Prodavale su se i majice medu kojima se isticala ona namijenjena curama s natpisom „DP92 girls". (M. RADIC, snimio D. ŠTIFANIC)


Podijeli: Facebook Twiter