Demetlika: Za stabilnost i kontinuitet

Zoran Rajković, Tulio Demetlika i Eni Modrušan
Zoran Rajković, Tulio Demetlika i Eni Modrušan

Labinski gradonačelnik Tulio Demetlika i njegovi zamjenici Eni Modrušan i Zoran Rajković, koji se za još jedan mandat natječu kao kandidati koalicije IDS- HSU - HNS, održali su u Rapcu konferenciju za novinare s koje su pozvali glasače da ih 2. lipnja podrže u drugom izbornom krugu.

Demetliki, koji je u prvom krugu osvojio 49,09 posto glasova, suprotstavit će se kandidat SDP-a Željko Ernečić s 19,99 posto glasova.

- Trideset posto više osvojenih glasova od gospodina Ernečića potvrda je da smo opravdali povjerenje koje smo dobili prije četiri godine i da su građani prepoznali našu politiku koja ostvaruje svoja obećanja u realnim okvirima. To je politika koja pruža garanciju stabilnosti i kontinuiteta te sigurnost u realizaciju zacrtanih projekta. Stoga pozivamo građane da u nedjelju svojim glasovima to još jednom potvrde, kazao je Demetlika.

Konferencija je održana na novim dijelu rabačke rive na kojemu je puhalo jugo. - Okupili smo se ovdje da bismo poručili da će jedan od glavnih projekata u našem sljedećem mandatu biti izgradnja lukobrana koji će mještanima pružiti siguran vez za njihova plovila. Danas je lagano jugo, ali naša politika bit će otporna na sve vjetrove s lijeve i desne strane, istaknuo je Demetlika.

Napomenuo je da će Grad investitorima u rabački turizam i dalje biti brz i efikasan partner u pribavljanju potrebne dokumentacije, a isti pristup vrijedt će i za industrijske zone Vinež, Rogočana i Ripenda Verbanci, koje vidi kao pokretače gospodarskog razvoja grada. Obećao je daljnje podizanje standarda skrbi za umirovljenike, socijalno zgrožene i najmlađe, u sklopu čega je najavio početak proširenja jaslica ove jeseni. Studenti mogu i dalje računati na financijsku potporu. (R. SELAN)


Podijeli: Facebook Twiter