Delicija prvi "naj izlog" godine


Trgovina "Delicija" u Smareglinoj 7 dobitnica je prve ovogodišnje nagrade za najljepše uređen izlog, a koja se dodjeljuje u povodu dana zaljubljenih, odnosno Valentinova. Osim novčane nagrada ova je trgovina osvojila i naljepnicu Turističke zajednice Grada Pule za najljepši izlog.

Kako je navela direktorica pulske Turističke zajednice Sanja Cinkopan Korotaj riječ je o akciji koju godinama provode uz suradnju Grada Pule te zaključila da se pomaci u uređenju izloga vide. "Vidljiv je pomak u uređenju izloga, evo, trenutno je grad pun srca, navela je Cinkopan Korotaj rekavši kako za uređenje nije potreban veliki novac, već samo trud. Inače, dodala je kako se na drugom mjestu našao izlog cvjećarnice "Florami" u Mletačkoj, a na trećem trgovina "Kerver". Četvrto su mjesto ove godine podijelili dućani "Marija WGW" i "Le Mode", peto mjesto je zauzeo "Kraš", a šesto "Lisca", a pohvale su zaslužile i trgovina "Kai Fa" u Veronskoj, frizerski salon u Laginjinoj i trgovina kapama na Giardinima. 

- Jasna Giachin-Rakić, voditeljica trgovine, zahvalila se na uručenoj nagradi te kazala kako sve ukrase za trgovinu izrađuje sama i uz pomoć supruga, a trudi se ukrase mijenjati iz sezone u sezonu te da svi budu ručni rad. (B. P.)


Podijeli: Facebook Twiter