Deklasirane splitske djevojcice

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prvu pobjedu iz cetiri medusobna ogleda ove sezone protiv Splita upisale su u nedjelju košarkašice pulske Biske u 8. kolu A-1 lige za ostanak.

Kad bi se gledao samo taj rezultat, moglo bi se zakljuciti da su Puljanke obilato naplatile prethodna tri poraza. Medutim, sastav Splita koji je u nedjelju istrcao na parket Pattinaggia nema veze s ekipom koja je Biski ove sezone otela šest bodova.

Naime, Split se Puljankama suprotstavio s djevojcicama '96. i '97. godišta, koje su tijekom vikenda igrale na nekom turniru, a pod krinkom besparice i ne baš blistave situacije u klubu, zbog cega navodno splitska ekipa u Pulu nije došla s prvom postavom, produžile su, eto, i na Poluotok te odigrale i jednu prvoligašku utakmicu.

U rezultatskom smislu dvoboj je bio revija, cemu najbolje u prilog govori kako krajnji rezultat, tako i omjer u pojedinim dionicama, s tim da ni Biska nije igrala s prvotimkama jer nije bilo potrebe iživljavati se nad nedoraslim im kadetkinjama Splita.

SC Mirna
. Gledatelja: 50. Suci: Lenac i Milin (oba Rijeka).

BISKA PULA:
?ukic 19 (2-4), Premasunac 19 (1-1), Mandic 29 (5-7), Cvjetkovic, Percan 15 (2-5), Todorovic, Popovic 17 (1-2), Konjevic 5 (1-2), Modric 10, Ramljak, Tešic.

SPLIT:
Catipovic 6 (2-2), Goleš 17 (2-4), Boban, Borcic 2 (0-2), L. Peracic, P. Barac 4 (1-2), Z. Barac 3 (3-4), Jelavic - Šako 9 (0-3), Leskur, Giljanovic 2.


Podijeli: Facebook Twiter