Debeljuce, bacite crno!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Punašne osobe ne mogu nositi bijelo niti pruge. Ma, zaboravite, jer tim pravilima je mjesto u modnoj ropotarnici. Ako niste mršavice, ne znaci da su vam zabranjeni bijela, pruge, krupni cvjetni uzroci ili jarke boje. Bitno je da izaberete odjecu koja vam se svida i u kojoj se dobro osjecate. Malo više pažnje posvetite modnim dodacima i - to je to.

No bez traperica se ne može. Mogu biti sasvim uske, ali i nešto širih nogavica od koljena nadolje i neka ne budu preniskog struka (svi smo se oducili od struka na mjestu struka). Ne morate nositi samo tamni traper, iako on izgleda najfinije pa je pogodan i za posao. Proljece i ljeto su prave sezone za boje, a sve je vrištalo od boja i na modnim revijama posvecenim tom modnom dobu koje jedva cekamo. Roza, ljubicasta, žuta ili zelena takoder su za vas.

Rezultat igre bojama i dužinama mogao bi vas pozitivno iznenaditi, samo se treba usuditi. Jedan od takvih primjera mogu biti uže i krace ljubicaste hlace uz široku (ne preširoku) i dužu bijelu košulju ili majicu sa sportskom jaknom u tonalitetu smede ili zelene. Za one malo klasicnije, zanimljiv ce biti spoj crvenih hlaca i smede tunike u cokoladnom tonu i - ne zaboravite na nakit, primjerice, neku ogrlicu velikih dimenzija.

Haljine su kao stvorene za toplije dane. Možete tipovati na gradski safari look s neutralnim tonovima, poput boje slonovace ili pijeska. Ili na bijelu haljinu (da, upravo bijelu) s kopcanjem cijelom dužinom i s nekim zanimljivim kožnim pojasom i sandalama platformama u boji koju Talijani zovu testa de moro, što je jako tamna smeda koja se dobro slaže sa svakom drugom bojom. Crno-bijela haljina jednostavnog kroja nadopunjena užim bijelim remenom i nekom laganom majicom uz štiklu bit ce dobro rješenje za svaku feštu koja vas ceka. Mlade ce voljeti haljinu na uske pruge.

I ne zaboravite na bijelo. Bijele hlace i lagana bijela košulja bit ce super ako ih nadopunite nekom zanimljivom majicom ili šarenim nakitom, maramom ili barem torbom u nekoj jarkoj boji.


Podijeli: Facebook Twiter