Davor Sloković zamijenio Dragana Šipraku

Najefikasnija - Marija Slavulj, Rovinj (D. ŠTIFANIĆ/arhiva)
Najefikasnija - Marija Slavulj, Rovinj (D. ŠTIFANIĆ/arhiva)

Davor Sloković jednoglasno je izabran za novog predsjednika Gradske podružnice IDS-a Pazin, odlučeno je u subotu na izbornoj skupštini. Za članove predsjedništva izabrani su: Marko Breščić, Mirjana Galant, Hani Glavinić, Vedran Ivančić, Renato Krulčić, Vladimir Krulčić, Suzana Ladavac, Damir Milanović, Dragan Šipraka i Valter Žgrablić.

Također, izborna skupština jednoglasno je podržala i sljedeće kandidature: Renato Krulčić kao kandidat za potpredsjednika IDS-a, Igor Merlić za člana predsjedništva IDS-a, Zlatko Jurman za tajnika Zajednica podružnica Pazinštine, Adriano Lušić za člana predsjedništva ZP Pazinštine te Serđo Rigo za garantni odbor IDS-a. Zahvalivši se na ukazanom povjerenju novoizabrani predsjednik Sloković je istaknuo kako mu je cilj unaprijediti i dodatno poboljšati rad pazinskog IDS-a, čime bi se dodatno učvrstila i ojačala pozicija IDS-a u Pazinu.

- U sljedeće četiri godine intenzivno ćemo raditi na proširenju članstva, za što postoji veliko zanimanje naših sugrađana te ćemo i dalje ustrajati na transparentnosti i otvorenosti naše organizacije, s ciljem da dodatno približimo politiku grada svim Pazincima i Pazinkama, kazao je Sloković zahvalivši se prethodniku Draganu Šipraki na itekako vidljivim rezultati.

- Učinjeno je puno u proteklom razdoblju, a danas je IDS Pazin izuzetno složna, zdrava i proaktivna organizacija, u kojoj vlada entuzijazam među članstvom i želja za doprinos cjelokupnoj zajednici. Vjerujem da je to najbolji dokaz da se Pazin nalazi na dobrom putu, kazao je Sloković.

Dosadašnji predsjednik Šipraka zahvalio se na snažnoj podršci tijekom prošlih mandata te je čestitao novom predsjedniku poželjevši mu puno uspjeha u radu. Pridodao je da je ponosan što je realizirana većina programa IDS-a za Grad Pazin. Izabrani su i fiducijari za Sabor IDS-a: Rajko Ardalić, Zoran Bravar, Radojka Jašić, Zlatko Jurman, Vladimir Krulčić i Neven Rimanić, dok su za njihove zamjenike izabrani Gianfranco Dušić, Brigita Dušković, Paolo Jurčić, Dean Mlekuš, Vojko Mogorović i Maja Zidarić Pilat. (A. DAGOSTIN)


Podijeli: Facebook Twiter