Davor Komar i Goran Brala prvaci Hrvatske


Nakon četiri odigrana kola diljem Hrvatske, u sportskoj dvorani škole Veli Vrh u subotu je održano završno kolo prvenstva Hrvatske u boćanju za osobe s invaliditetom na kojem su boćari pulskog kluba Istrijana ponovo briljirali.

Boćar Istrijane Davor Komar na domaćem je terenu osvojio peti uzastopni naslov prvaka Hrvatske u boćanju za osobe s invaliditetom, odigravši sve utakmice bez poraza. Tri završna susreta u Puli Komar je pobijedio rezultatima 11:0, 7:2 i 6:3, čime je samo potvrdio status najboljeg.

I ostali članovi BKOSIŽ "Istrijana" postigli su zavidne rezultate čime je pulski klub treću godinu za redom postao najtrofejniji u Hrvatskoj.

Prvo mjesto u kategoriji BC2 namijenjenoj boćanju osoba oboljelih od cerebralne paralize osvojio je Fažanac Goran Brala, dok je srebro u ovoj kategoriji osvojila njegova klupska kolegica Lara Dabić iz Čepića.

U kategoriji BC4 Puljanka Melisa Osmanović, također članica Istrijane, osvojila je drugo mjesto, dok je Samanta Lukšić iz Jurani završila na četvrtom mjestu u kategoriji BC3 iako je u posljednjoj utakmici prvenstva pobijedila državnog prvaka Danijela Vujića.

Štinjanac Maksimilijan Hodak, pak, osvojio je 9. mjesto u kategoriji BC2, dok je Slavica Ivković u kategoriji BC1 osvojila 8. mjesto. (Patricija SOFTIĆ-MEHMEDOVIĆ) 


Podijeli: Facebook Twiter