Davida Zupanca (36), brata bubnjara benda The NightExpress muškarac izbo nožem 

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prema objavi Lorisa Zupanca na društvenoj mreži, njegov brat David (36) je u noći sa srijede na četvrtak izboden nožem u Koparskoj ulici u Puli. Prema njegovim riječima, brat je sada dobro i nije u životnoj opasnosti. Policija je izvijestila da je u 22.55 sati zaprimila dojavu da je u Koparskoj ulici u Puli, 36-godišnji hrvatski državljanin uboden nožem. U tijeku je kriminalističko istraživanje na jednom osobom zbog sumnje da je na štetu 36-godišnjeg muškarca počinila kazneno djelo protiv života i tijela. Ozlijeđeni muškarac je vozilom hitne pomoći prevezen u pulsku Opću bolnicu gdje je zbog teških ozljeda zadržan na liječenju. Policijski službenici su na mjestu događaja obavili očevid.

Loris je putem društvenih mreža potražio pomoć od ljudi te naveo da je osoba koja je to počinila mršava i tetovirana, a da je u trenutku događaja sa sobom imao bijelog labradora. Loris Zupanc je član poznatog sastava Night Express. Policija već radi na rasvjetljavanju događaja. Naime, sukob se navodno dogodio radi prethodnog sukoba pasa, odnosno David ima američkog staforda, dok njegov napadač ima labradora. Sve se zakompliciralo kada je staford u parku ispred zgrade broj 58 u Koparskoj ulici napao labradora. Oni koji žive u zgradi su nam kazali da su tek vidjeli kada je policija postavljala oznake po parku, odnosno kada je obavljan očevid. Da se psi međusobno počupaju nije nikakva novost, no da gazda radi toga vadi nož i krene na drugoga je ipak pretjerano. Razgovarali smo nakratko sa Lorisom koji je na društvenoj mreži odmah nakon sukoba pustio obavijest o događaju, a koji nam je kazao da se njegov brat nalazi van opasnosti, ali da je zadobio brojne rane po leđima, glavi i trbuhu. Sve se dogodilo jer je njegov brat upozoravao na povodac.

- Naime, radi se o tome da je moj brat upozorio tu osobu da svom psu stavi povodac, a pogotovo zato jer su se psi prije toga uspjeli uhvatiti u koštac. Radi toga je izbio i sukob, a srećom brat se izvukao, no o napadaču neznam ništa. U tijeku je kriminalističko istraživanje pa će na kraju biti sve jasnije, kazao nam je Loris. (M. S.)



Podijeli: Facebook Twiter