Dašak glamura na vašim ušima

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nedostaje vam malo vedrine u životu? Pokušajte s univerzalnim receptom: pustite si dobru glazbu i kupite nešto svjetlucavo. Ako odlucite spojiti te dvije stvari, razmislite o nekima od ovih slušalica.

Urbanz Jewel 78 slušalice imaju po 39 Swarovski kristala na svakoj slušalici, a namijenjene su DJ-ima i svima koji vole uživati u glazbi. Podstavljene su kožom, a dolaze s kutijom za lakši transport i uredno spremanje. Cijena im je oko 350 kuna.



Ako vam je budžet za slušalice malo veci, razmislite o Swarovski Fashion Rocks slušalicama nastalima u suradnji s Philipsom. Koštaju nešto više od 12,000 kuna a optocene su s bezbroj kristala. Dolaze u nekoliko boja, a imaju i svoju kutiju i torbu za nošenje.

Tvrtka Hohenthaner specijalizirala se za stavljanje kristala na sve što im se nade pod rukom. Slušalice Bose s kristalima u boji po izboru stajat ce vas oko 2,500 kuna. Ne zvuci strašno, no iste takve slušalice bez kristala stoje oko 800 kuna.



No, zašto stati na slušalicama? Od iste tvrtke možete naruciti i Bluetooth slušalicu s tri izmjenjive maske. U paketu se nalaze crvena, plava i bijela maska, a cijena mu je oko 800 kuna.

Oni skromnijeg budžeta izdvojit ce dvjestotinjak kuna za slušalice Hand Rocked. Dolaze u mnogim bojama, a prikladne su za iPad ili bilo koji drugi uredaj sa standardnim prikljuckom za slušalice.



Altec Lansing nudi nekoliko razlicitih pari slušalica ukrašenih cvijetom i kristalima. Diskretne, a ipak upecatljive, ove slušalice ce vas koštati izmedu 50 i 150 kuna.

Chicbuds dolaze u crnoj i bijeloj varijanti, s raznobojnim kristalima. Cijena im je 150 kuna, i imaju mehanizam za uvlacenje kabela koji ce sacuvati vaše slušalice od zapetljavanja.


Podijeli: Facebook Twiter