Dašak Argentine u Rovinju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Od cetvrtka do nedjelje u Rovinju ce se održavati argentinski festival tanga koji ce okupiti mnoga medunarodna imena. Manifestacija ce u cetvrtak u 18 sati poceti u Multimedijalnom centru otvaranjem zajednicke izložbe fotografija poreckog fotografa Renca Kosinožica i pulskog dizajnera Željka Burica "24 tisuca kilometara po Južnoj Americi", nastalih tijekom njihova tromjesecnog putovanja Južnom Amerikom.

Za one koji žele nauciti ili poboljšati svoje umijece plesanja tanga u hotelu Park su organizirane svakodnevne radionice za tri razine plesnog znanja - pocetnicku, srednju i naprednu. Zainteresiranim plesacima pritom ce pomagati svjetski poznati plesaci tanga Laura Priori i Andreas von Maxen, Patricia Hilliges i Matteo Panero te Diane Del Valle i Juan Camerlingo.

U sklopu festivala svaku vecer u 21 sat održavat ce se i plesne veceri. Prva plesna vecer bit ce u hotelu Park, dok ce se na drugoj organizirati Tango show s Triom Mara iz Njemacke, kao i show nastupi internacionalnih tango plesaca u Multimedijalnom centru. Trio Mara ce uz naš sastav Tango Appassionato nastupiti na Gala showu u hotelu Eden. Posljednjeg dana festivala, u nedjelju, od 11 do 13 sati održat ce se Tango plesnjak na Trgu brodogradilišta.


Podijeli: Facebook Twiter