Darovi za Severinu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Milan Popović pripremio je brojna iznenađenja za Severinin 41. rođendan. Pripreme je počeo još prije mjesec dana, piše Kurir, i sve držao u tajnosti. Milan je, uz mnogo komada unikatnog nakita, uglavnom od bijelog zlata, pripremio i još mnogo toga kako bi razveselio Severinu.

"Osim ogrlica, narukvica i naušnica, za Seve je pripremljena i zabava, na koju su pozvani njezini prijatelji, a šlag na torti je božanstveno putovanje, na koje će otići s Milanom i sinom Aleksandrom. Sve je to Popović organizirao do detalja, tako da ništa neće narušiti njezinu uspješnu turneju. Potrudio se da joj rođendan bude nezaboravan", rekao je jedan Milanov prijatelj. Pomirenje nakon višemjesečnog raskida na Severinu i srpskog biznismena utjecalo je pozitivno. Sve češće se pojavljuju zajedno u javnosti i slikaju za medije.

Severina je jučer gostovala i na Anteni Zagreb gdje je voditeljici Ivani Mišerić otkrila da je odlična kuharica i još zanimljivih detalja iz svakodnevnog života.

- Mislim da sam iskoristiva u glumi i svemu što ima veze sa scenom, ali neću počet plesati balet majke mi! Ima još nekih stvari gdje sam dobra, ali nisu za radio. Dobra sam majka, žena i domaćica, kazala je popularna pjevačica i dodala da je jako sretna osoba. (Z. Z./NL)


Podijeli: Facebook Twiter