Darovi za jubilarne putnike

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Gracijela Sergo i Vesela Opalic, milijunta i dvomilijunta putnica Pulaprometa, nagradene su na autobusnom kolodvoru u Puli prigodnim darovima.

One su u travnju, kada je Pulapromet prevezao milijuntog, i u srpnju, kada je prevezao dvomilijuntog putnika, vec nagradene mjesecnom radnickom odnosno godišnjom umirovljenickom kartom.

Glas Istre ih je prigodno nagradio i jednomjesecnom pretplatom. Tromilijunti putnik, Borislav Plovanovic, bio je, nažalost, sprijecen pa ce svoju nagradu podignuti naknadno.

Pulapromet je s nagradivanjem svojih jubilarnih putnika zapoceo ove godine, a akcija ce se, kako doznajemo, nastaviti kako bi postala tradicionalna.

Kako doznajemo do Igora Škatara, direktora Pulaprometa, javni prijevoz bilježi povecanje broja putnika u ovoj godini za pet do šest posto. Unatoc tome što se ove godine vjerojatno nece "uhvatiti" brojka od cetiri milijuna prevezenih putnika, te ce se ona zaustaviti na oko tri milijuna i 600 tisuca, u Pulaprometu se nadaju da bi se ona mogla dostici vec dogodine.

Dodajmo da su nagradene gospode odlucile da im pretplata na Glas Istre pocne teci od 21. studenog kada pocinje novo kolo nagradne igre.


Podijeli: Facebook Twiter