Darovali igračke Dnevnom boravku za rehabilitaciju


I dalje vrlo aktivni Facebook humanitarci su na svoj način obilježili jedan značajan jubilej te su 200. donaciju poklonili Dnevnom boravku za rehabilitaciju Veruda u čije se ime zahvalila ravnateljica Gracijela Rogulj.

Pedesetak paketa poklonjeno je kao donacija Facebook humanitaraca iz cijele Hrvatske, a uz Damira Bošnjaka i Korin Kičinja iz Facebook Puljana humanitaraca, donaciji su prisustvovali i Denise Kondić Bašić te Nataša Matošević iz Facebook Rovinjaca humanitaraca.

Obraćajući se okupljenima, Bošnjak je podsjetio da su Facebook humanitarci stotu donaciju imali u Vukovaru, a priča s ovom grupom volontera krenula je iz Pule i proširila se po cijeloj Hrvatskoj.

Igračke za ovu donaciju počeli su skupljati iza Nove godine, a osim igračaka djeci su poklonili vodene bojice, flomastere i drugi potrošni materijal. Da je donacija došla u prave ruke pokazalo je neskriveno oduševljenje klinaca koji su pakete otvorili te se odmah poželjeli igrati.

Prije uručivanja donacije kratak program, uz balun i pjesmu održala su djeca iz Dječjeg vrtića Petar Pan iz Vodnjana, a nakon njih pjevala su i djeca iz Boravka.

Denise Kondić Bašić zahvalila se Danijeli Vitasović Uršić, ravnateljici vrtića Petar Pan budući da su i oni donirali igračke i aktivno sudjelovali u akciji. U ime Grada Pule događaju je prisustvovao pročelnik Erik Lukšić. (M. RADIĆ; snimio Andreas KANCELAR)

 


Podijeli: Facebook Twiter