Darko Višnjić na čelu tvrtke Kaštijun

Darko Višnjić (M. ANGELINI)
Darko Višnjić (M. ANGELINI)

Darko Višnjić, bivši direktor pulskog Vodovoda i sada već bivši direktor Vodnogospodarskog odjela Rijeka pri Hrvatskim vodama, imenovan je predsjednikom Uprave tvrtke Kaštijun. Dosadašnja direktorica tvrtke Vesna Dukić sada je u kadrovskoj križaljci imenovana članicom Uprave.

Promjene su objavljene i na službenim stranicama tvrtke, no kako se Višjnić ni Dukić nisu javljali, nismo uspjeli dobiti potvrdu kada je i službeno Darko Višnjić stupio na novu funkciju. Kako doznajemo, mjesto predsjednika Uprave preuzeo je danas s prvim danom prosinca.

Naime, tvrtka je u rujnu ove godine objavila javni natječaj za člana Uprave trgovačkog društva Kaštijun d.o.o. koji se bira na četiri godine. S obzirom na to da je Vesna Dukić od samog početka uključena u realizaciju projekta i uspostavu novog Županijskog centra za gospodarenje otpadom Kaštijun, u najmanju je ruku čudno da je sada iznenada maknuta s vodeće pozicije, tim više što je pod njenim vodstvom tvrtka iz europskih fondova uspjela bespovratno izvući milijunske iznose za realizaciju projekta.

Dodajmo da Skupštinu društva čini pulski gradonačelnik Boris Miletić kao predsjednik, a član Skupštine je istarski župan Valter Flego. U nadzornom odboru sjede predsjednik Damir Prhat, zamjenik predsjednika je Duško Kišberi, a tu su i tri člana Klaudio Privrat, Samir Neslanović i Sanela Vežnaver Bolonović. (D. B. P.)


Podijeli: Facebook Twiter