Danko Koncar želi 3. maj do 31. kolovoza

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Danko Koncar ocekuje da bi zakljucenje kupoprodajnog ugovora i prijenos vlasništva nad 3. majem, a time i za Kraljevicu i Brodotrogir, za koje je takoder dao ponudu, trebalo biti okoncano do 31. kolovoza.

Informacija je to koju su danas, iz prve ruke, imali prilike cuti predstavnici sindikata i menadžmenta 3. maja kojima je u pomalo neocekivani posjet stigao Koncar sa svojim suradnicima.

Prema navodima glavnog povjerenika SMH-a Jure Šoljica, Koncar je izrazio nezadovoljstvo zbog sporosti kojim se proces privatizacije odvija. U ovom trenutku još se uvijek ceka da domaca Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja izda svoja rješenja za planove restrukturiranja koji su, podsjetimo, u sklopu završnice pregovora s EU, dobili preliminarno "zeleno svjetlo" Komisije u Bruxellesu.

- Danko Koncar još je jednom istaknuo svoju namjeru za ocuvanjem brodogradevne djelatnosti što se apsolutno poklapa s našim traženjima. Medutim, brodogradnja se najbolje cuva kroz nove poslove, pa ocekujemo da gospodin Koncar donese i takve dokaze, zakljucio je Sabljak. (O. A./Novi list)

 

 


Podijeli: Facebook Twiter