Danijeli Britvić 50.000 kn Glasa Istre i IKB-a Umag

U ime Glasa Istre i IKB Umag dobitnici (desno) glavnu nagradu uručili su Valter Orbanić i Mirjana Ćus
U ime Glasa Istre i IKB Umag dobitnici (desno) glavnu nagradu uručili su Valter Orbanić i Mirjana Ćus

Danijeli Britvić iz Betige pokraj Vodnjana danas je u pulskoj poslovnici Istarske kreditne banke Umag u Robnoj kući uručena glavna nagrada novogodišnje nagradne igre Glasa Istre, MasterCard kartica s 50.000 kuna.

- Odličan početak nove godine, zaključila je presretna Danijela, kojoj je 25 nagradnih kupona, sakupljenih u vremenu od 25. studenoga do 20. prosinca prošle godine, donijelo dar kojemu se ni u snu nije nadala.

S obzirom na čitateljski staž od skoro 40 godina i redovno sudjelovanje u nagradnim igrama, ovaj zgoditak je prava nagrada za tisuće izrezanih kupona do sada.

- Počeli ste me nagrađivati 1973. godine, kada sam osvojila zbirku poezije Vladimira Nazora, prisjetila se Danijela.

- Od tada su na moju adresu stigli još majica i kapa, ali bez obzira na to što su me sve glavne nagrade zaobilazile, nikad nisam zaboravila ubaciti kupone u vaš sandučić na Rivi. Novine kupujem uglavnom na kiosku Glasa Istre u Fažani, a s rezanjem kupona nastavljam i dalje, u dahu je ispričala.

Danijela se već dugi niz godina bavi ugostiteljstvom te je u obitelji Britvić, koju čine još suprug i dva sina, pao dogovor da dobiveni iznos iskoriste za ulaganje u obiteljski obrt kojim se bave.

- Taman ćemo pokrpati rupe, zaključila je, ali nije zaboravila istaknuti da će svakako izdvojiti i dio za pretplatu na Glas Istre, kojemu zahvaljuje na nagradi, kao i malenoj Pazinjanki Nini Cvijanović koja ju je usrećila na našem posljednjem prošlogodišnjem izvlačenju, održanom na ispraćaju Stare godine u Pazinu.

U ime Glasa Istre i IKB Umag nagradu joj je uručio Valter Orbanić, direktor Poslovnog centra Pula, Rovinj, Labin, a čestitkama su se pridružili predstavnici Glasa Istre i svi zaposlenici banke.

IKB Umag kao financijska institucija već je dugih 58 godina prisutan na području Istarske županije i njegova je cjelokupna aktivnost usmjerena na praćenje financijskih potreba građana te malog i srednjeg poduzetništva.

MasterCard kartica jedan je od najtraženijih proizvoda u ponudi banke, a njome je moguće obaviti kupovinu na svim prodajnim mjestima koja prihvaćaju MasterCard. Uspješna suradnja s Glasom Istre bit će nastavljena i dalje, a vama, dragi naši čitatelji, predlažemo da svoju sreću iskušate u skorom novom ciklusu nagrađivanja. (M. PERKOVIĆ MELON)


Podijeli: Facebook Twiter