Danijela otkrila gotovo sve

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon što je nedavno vrlo izazovno odjevena pjevala na svojem humanitarnom koncertu, Danijela Martinovic (37) odlucila je skinuti sve sa sebe i fotografirati se za muški casopis FHM.

- Fotografije su stvarane uz puno ljubavi i nadam se da smo vas moja ekipa i ja uspjeli ugodno iznenaditi, izjavila je Danijela nakon snimanja. Priznala je da je toliko zadovoljna fotkama da ce ih jednog dana ponosno pokazivati svojim unucima.

Nakon duge pauze, pjevacica je najavila i novi album. Danijela je posljednjih nekoliko godina imala svojevrsnu stanku u karijeri, a povratak na scenu obilježila je nedavnim humanitarnim koncertom "Splitska dica za andele". Tamo je iznenadila publiku odjevena u kratke hlacice, iz kojih joj je virilo pola stražnjice, mrežaste carape i prozirnu košulju bez grudnjaka, Danijela je pjevala za djecu s tjelesnim invaliditetom i one s posebnim potrebama. Mnogi su komentirali da je bila neukusno odjevena za tu prigodu. Danijela je nakon koncerta komentirala da su važna djeca, a ne njezine hlacice.


Podijeli: Facebook Twiter