Danijel Ferić novi predsjednik pulskog SDP-a

Danijel Ferić (K. TADIJIĆ
Danijel Ferić (K. TADIJIĆ

Na danas održanim unutarstranačkim izborima za predsjednika gradske organizacije SDP-a Pule novi predsjednik postao je Danijel Ferić koji je osvojio 67 posto glasova, dok je njegov jedini protukandidat Marijan Mužinić dobio povjerenje 33 posto članova koji su izašli na izbore.

Izbori su provedeni po načelu jedan član - jedan glas, a nije im se odazvalo ravnih sto članova, odnosno, glasalo je 150 pulskih SDP-ovaca. Predstavnike ostalih stranačkih tijela SDP-a Pula birat će se na izbornoj konvenciji koja će se održati 4. studenog.

- Zahvaljujem svim članovima koji su mi dali podršku u stvaranju gradskog SDP-a koji će zauzeti mjesto koje zaslužuje. Trudit ću se probuditi pobjednički duh, optimizam, entuzijazam i snagu kojom ćemo dobiti povjerenje građana. Bit ću otvoren za sve članove stranke i svatko će imati prigodu. Zahvaljujem se i protukandidatu te mu čestitam na respektabilnom broju glasova, rekao je novi predsjednik gradskog SDP-a, koji je posljednjih gotovo godinu dana bio povjerenik gradske organizacije.

Mužinić je, pak, uputio čestitku Feriću, ocijenivši izbore demokratskim te zaželivši novom predsjedniku puno uspjeha u radu. (G. ROJNIĆ)

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU OD PONEDJELJKA


Podijeli: Facebook Twiter