Danijel Brnos pod istragom zbog pet kaznenih djela

Acoustic Project
Acoustic Project

Županijsko državno odvjetništvo u Puli provodi istragu protiv 30-godišnjeg Danijela Brnosa iz Vodnjana i njegovog pomagača nakon nedjela u Vrsaru Mirsada Bahića (27) iz Vodnjana. Odvjetništvo sumnjiči Brnosa za pokušaj dva teška ubojstva, pokušaj protupravne naplate, jednu prijevaru i jednu prijetnju. Bude li Brnos optužen i osuđen za navedena kaznena djela zasigurno će se pri odmjeravanju zatvorske kazne uzeti u obzir otegotne okolnosti među kojima su njegova ranija osuđivanost, bijeg i šestodnevno skrivanje od policije nakon pokušaja teškog ubojstva u Vrsaru. U korist mu zasigurno, ukoliko mu se dokaže krivnja, neće ići ni činjenica da je prevario jednu 38-godišnjakinju u Puli za čak 170.000 kuna.

Iznuda, prijevara, prijetnja, pokušaj ubojstava 

Mirsada Bahića odvjetništvo istražuje zbog pomaganja Brnosu u pokušaju protupravne naplate i kazneno djelo pomaganja počinitelju kaznenog djela, odnosno Danijelu Brnosu nakon što je u Vrsaru 7. svibnja ustrijelio 19-godišnjakinju iz Svetog Lovreča i 23-godišnjaka iz Bala.

Odvjetništvo sumnja da je Brnos 7. svibnja u 14 sati došao do hotela Pineta u Vrsaru u nakani da usmrti 19-godišnjakinju i 23-godišnjaka i tako im se osveti jer 19-godišnjakinja nije željela s njim ostvariti ljubavnu vezu, a krivcem za to je smatrao 23-godišnjaka. (Marica KOŠTA)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU OD UTORKA


Podijeli: Facebook Twiter