Daniel Craig ima najljepše tijelo

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Daniel Craig pokazao je kako izgleda u uskim kupacim gacicama u svom prvom filmu o Jamesu Bondu i za tren osvojio srca milijuna obožavateljica. Nakon što mu je ta uloga donijela titulu najseksi muškarca na svijetu, sada mu je osigurala i titulu najljepšeg torza na filmskom platnu, piše Guardian.co.uk.

U anketi koja je provedena na web-siteu Lovefilm, Craig je osvojio cak 34 posto glasova u uistinu jakoj konkurenciji.

Drugo mjesto pripalo je Gerardu Butleru (21 posto), koji se ogolio u povijesnom spektaklu "300", dok je najslavniji holivudski ljepotan Brad Pitt (13 posto) završio na trecem mjestu zahvaljujuci ulozi Ahileja u filmu "Troja".

Zanimljivo je da su se na ovoj listi uspješno plasirali i komicari koji cešce privlace pažnju britkim smislom za humor nego plocicama. Tako je Sacha Baron Cohen osvojio laskavo cetvrto mjesto pokazavši svoj torzo u "Boratu", dok je Russellu Brandu uloga u filmu "Preboljeti Sarah Marshall" donijela devetu poziciju.

Na sedmoj poziciji, našao se i Hank Azaria koji posuduje glas Moeu, Apuu i šefu Wiggumu u kultnim "Simpsonsima", a mjesto na listi osigurala mu je uloga instruktora ronjenja u filmu "Along Came Polly".

Medu najljepše oblikovanim poprsjima našao se još jedan James Bond. Rijec je Seanu Conneryju, koji je svoje adute pokazao još davne 1965. u "Thunderballu".

Scene s plaže pomogle su mnogima da postanu dio ženskih fantazija. Tako je torzo Leonarda DiCapria u "Žalu" ostao usjecen u memoriju brojnih djevojaka, Elvis Presley nije bio ništa manje impresivan u filmu "Blue Hawaii", dok je Jan-Michael Vincent ostavio dobar dojam u surferskom klasiku "Dan velikih valova".


Podijeli: Facebook Twiter