Dani otvorenih vrata NP Brijuni


Od danas, pa do kraja listopada traju Dani otvorenih vrata Nacionalnog parka Brijuni. Prilika je to za sve one koji se tijekom ljetnih mjeseci nisu htjeli tiskati s brojnim turistima i posjetiteljima da po promotivnoj cijeni od 60 kuna za odrasle i 30 kuna za djecu (od 4-14 godina) uživaju u izletničkom programu vlakićem uz stručno vodstvo. Idealna je to prilika za prvi ili ponovni posjet Brijuna, parka očaravajuće prirodne ljepote i tragova ljudskog djelovanja kroz stoljeća.

U ponudi je najam bicikala i elektromobila, dnevni izbor obroka, smještaj i polupansion po akcijskim cijenama te organizirani tematski obilasci edukacijsko-interpretacijskim centrom Kuća za brodice, poučnom stazom Zelenikovac, kulturno-povijesnim lokalitetima i prezentacija tradicionalne berbe maslina.

Najam vozila: bicikle 20 kuna/sat; elektromobila 100 kuna/sat, a u ponudi je i nekoliko menija po cijeni od 50 - 65 kuna. Za one koji imaju više vremena u ponudi je i smještaj po vrlo prihvatljivim cijenama: noćenje s doručkom u hotelu Neptun za dvije osobe 250 kuna, a ponuda uključuje ranu prijavi (od 9 sati) i kasnu odjavu (do 16 sati), smještaj u dvokrevetnim sobama i apartmanima, bicikla dva dana gratis, dijete do 14 godina na pomoćnoj postelji gratis. Mjesta ima koliko ima, a budući da se očekuje gužva, svi oni koje žele posjetiti Brijune trebaju na vrijeme rezervirati svoje mjesto. (L. S.)



Podijeli: Facebook Twiter