Dani bakalara, maneštre i svinjetine


U Puli, Fažani, Vodnjanu i Ližnjanu održat će se od 14. do 23. studenog manifestacija Gastro jesen južne Istre. Gastro jesen u svom novom izdanju na meniju nudi bakalar, svinjetinu i maneštru i to u cijelom nizu ugostiteljskih objekata koji pripremaju obroke po popularnim cijenama. U Puli su to restorani Amfiteatar, Angulus, Gardelin, Karlo, Oaza i Volaria te pizzeria Jupiter. U Fažani će se po popularnim cijenama  moći jesti u restoranima Plavi i Marina, u konobama Fasana, Feral, Navetta, Stara konoba i Ulika kao i u bistroima Vala i K&F. Bakalar, maneštra i svinjetina u spomenutom terminu naći će se na meniju restorana Vela Nera u Šišanu, u Vodnjanu u restoranu Vodnjanka i bistrou Girotondo, u Barbarigi u konobama Betiga i Bukaleta te u konobi Galiola u Ližnjanu. Cijene su popularne - dva slijeda i čaša vina stajat će 80, a tri slijeda 120 kuna. (B. P.)


Podijeli: Facebook Twiter