Dance show ispunio srca gledatelja


Suradnja Zagreba i Rovinja neupitna je, barem kada se tiče plesnih grupa i njihovih zajedničkih nastupa. Punih deset godina "pokretna i ritam veza" dvaju gradova, odnosno dvaju plesnih klubova - zagrebačkog "Ritam zona" i rovinjskog Roxanne, oduševljava. Ipak, jedan od važnijih datuma u kalendaru događanja obaju klubova je njihovo predstavljanje na tradicionalnim blagdanskim priredbama, na koje se mlađahni Rovinjci redovito odazivaju i put Zagreba. 

Tako je bilo i proteklog vikenda, kada su roxannice (s nekolicinom odabranih i pravih muških članova) na Dance showu i u prepunom KUC-u Travno otplesale nekolicinu svojih numera, među kojima možda i najatraktivniji Jacksonov "Thriller". Uz domaćine i rovinjske goste, odličnim koreografijama predstavila se i internacionalna plesna grupa M18 iz Kutine te B-Residence i plesni klub TT, oba iz Zagreba.

A kad je već riječ o rovinjskim plesnim zvijezdama, valja istaknuti i da je relativno mala roditeljsko/gradska "prateća" ekipa bila i najglasnija u bodrenju zbog kojeg, ako već nisu svi ostali bez glasa, ono jesu ruku, užarenih i crvenih od aplaudiranja. U svakom slučaju, Roxanne su odlično predstavile grad iz kojeg dolaze te svjedočile o tome kako Rovinj "prav za prav" pleše. Ipak, za njihovo gostovanje u Zagrebu i čak dvije uzastopne predstave i to na zahtjev publike, najzaslužniji su roditelji i nekolicina sponzora koji su djeci uz putne i ine troškove osigurali sudjelovanje i ples na čarobnom zagrebačkom Dance showu. (N. ORLOVIĆ RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter