Danas se otvara obnovljeni hotel Sanfior u Rapcu


Prije dvadesetak dana Rabac je dobio još jedan turistički objekt s četiri zvjezdice. Riječ je o nekadašnjim apartmanima Lanterna turističke tvrtke Riviera Adria koja posluje u sklopu turističke grupacije Valamar.

Oni su sa skromne dvije zvjezdice u nekoliko mjeseci kompletnom obnovom dosegnuli komforne četiri zvjezdice. Ujedno ovom je obnovom nekadašnje apartmansko naselje, čiju su arhitekturu čak svojedobno zaštitili konzervatori, što je uvelike utjecalo na obnovu objekta, postalo depandansom obližnjeg hotela Valamar Sanfior koji je već imao četiri zvjezdice.

I hotel je djelomično obnovljen, odnosno njegove sobe, restoran i terase tako da je čitav ovaj kompleks zasjao u novom ruhu.

Riječ je o najvećoj ovogodišnjoj investiciji grupacije Valamar, koja ove godine od Dubrovnika do Istre izdvaja 170 milijuna kuna. U uređenje rabačkog Sanfiora uloženo je čak 60 milijuna kuna, a na današnjoj svečanoj inauguraciji sudjelovat će oko 200 uzvanika među kojima će biti ministar turizma Darko Lorencin te direktorica Hrvatske turističke zajednice Meri Matešić.

Hotel i depandansa pod nazivom Hotel&Casa Valamar Sanfior otvorili su već svoja vrata prvim gostima.

- Hotel je preuređenjem dobio prostranije sobe koje su dobile novi izgled i namještaj s modernim dizajnom. Sve sobe koje gledaju na morsku stranu dobile su balkone, a hotel je dobio i trim-kabinet. Ujedno, hotel smo oplemenili novim sadržajima na kojima trenutno radi destinacija Labin. Riječ je o brendu koji je pokrenula Turistička zajednica Labina pod nazivom "Božica Sentona - zaštitnica putnika" koji promoviramo kroz naše objekte, ističe nam Silvija Kos Pifar iz marketinške službe  Riviere Adrije koja nas je provela kroz novoobnovljeni hotel i depandansu. (B. BAN, snimio D. MEMEDOVIĆ)

CIJELI TEKST PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter