Danas pocinje 10. Seasplash festival

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Danas u i uokolo tvrdave Punta Christo kraj Štinjana pocinje jubilarno, deseto izdanje Seasplash festivala namijenjeno svima koji vole elektronsku glazbu, ali i reggae, dub, ska, rocksteady, dancehall, dubstep, jungle, drum'n'bass, hip-hop, a prije svega pozitivnu atmosferu i ples do ranojutarnjih sati tik do mora.

Planirani su i dnevni programi na plaži, "rasta cups", radionice, bazar, "chill out" zona, a organiziran je prijevoz posjetitelja do Pule i natrag autobusom i brodom te osiguran besplatan kamping za posjetitelje festivala.

U iduca cetiri "0-24" festivalska dana koncerata, DJ-eva, VJ-eva i soundsystema na šest pozornica nastupit ce legende britanske glazbene scene Dreadzone, Ruts DC, Vibronics, Jah Free i OM Unit, kao i francuski puleni O.B.F. Sound System i Joke. Svirat ce i poznati poljski reggae dub bendovi Paprika Korps i Ragana.

Hrvatske snage predvode St!llness, Golem, General Woo, Brain Holidays, Dubble, Disco'n'action, Filip Motovunski, porecki ska reggae punk Cirkus i brojni drugi izvodaci.

Tu je i DJ Diaz, vodeci austrijski DJ i protagonist austrijske dubstep scene, kao i njegovi sunarodnjaci Shalamanda Hi Fi, slovenski Dubzilla, a pridružit ce im se i jedan od trenutno najproduktivnijih dubstep producenata i DJ-eva u svijetu DJ Madd; iz Srbije dolaze deveteroclani reggae sastav Irie FM i Rahmanee... (Z. ANGELESKI)


Podijeli: Facebook Twiter