Danas novi album Fakofbolana

Fakofbolan u akciji
Fakofbolan u akciji

Danas je zaživjela nova službena web stranica izdavačke etikete PDV na adresi www.pdv.com.hr, zajedno s integriranim online shopom s koje će se također od danas putem downloada moći kupiti novi album pulske punk rock grupe Fakofbolan "...ako ne možeš napraviti sam bar pokvari drugome...".

Album će se moći kupiti za 45 kuna, ili za pet kuna po pojedinačnoj pjesmi, a tijekom studenog pojavit će se i u LP i CD formatu. Album sadrži 11 pjesama u nešto manje od 40 minuta, a mogu se preslušati na soundcloud profilu PDV-a (https://soundcloud.com/pdvrec/sets/fob-ako-ne-mo-e-napraviti-sam).

Uskoro će uslijediti premijera prvog videospota za plesnu "Uvijek ili nikad?", a radi se o prvom animiranom spotu Fakofbolana, čiju izradu potpisuju Jelena Oroz i Ivan Košutić. Ovaj dvojac završava diplomski studij animiranog filma na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu.

Uz članove FOB-a (Šapo, Tibor, Djuro i Dejo) i vjernog roadieja Saleta, četvrti album FOB-a producirao je renomirani pulski producent Edi Cukerić. Album su u studiju Partyzan snimali Ivo Lorencin i Marko Bolković, miksali su Tomaž Maraz i Bojan Pahljina iz studija RSL Production iz Novog Mesta, dok je cijeli proces završio londonski Streaky Mastering. Na albumu se pojavljuju i mnogi gosti - Sebi na gitari, Leon Brenko na tipkama, prijatelji Frua, Maske, Đajo, Danilo, Rošo, Batki na vokalima. Za oblikovanje omota albuma zaslužni su Borut Skok (dizajn) i Jakov Šuran (layout). (Z. ANGELESKI)


Podijeli: Facebook Twiter