Danas na programu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U Areni u 21.30 sati na programu je film "Neka ostane medu nama" Rajka Grlic. Glume Miki Manojlovic, Bojan Navojec i Ksenija Marinkovic.

Dva prilicno razlicita brata imaju istu slabost - žene. Supruge, stalne ljubavnice ili one u prolazu. Prema najavi, "zlocesta je ovo, indiskretna zagrebacka prica o virovima erotske strasti ispod mirne, trome površine gradanske svakodnevice. Upoznajemo Nikolu i Bracu, njihove supruge Anamariju i Martu, ljubavnice Laticu, Davorku i Tamaru te djecu. Sve se izmiješalo u dvostrukim životima, paralelnim vezama, u gorkoj i slatkoj prici o neumornom traganju za ljubavlju i srecom…".

U 23.15 sati u sastavu Nacionalnog programa na rasporedu je koprodukcija "Ostavljeni". Glume Tony Grga, Mirsad Tuka, Mira Furlan, Dragan Marinkovic, Mirela Lambic, Zijah Sokolovic, Meto Jovanoski i Žan Marolt. Trinaestogodišnji Alen živi u domu za sirocad. Uvjeren da je u tamo samo privremeno, piše pisma majci i daje ih odgojiteljici Cici koja ih sprema u ladicu jer ih zapravo nema kome poslati.

Kino Valli u 16 sati ugošcuje reprizu s Kaštela, film Michelea Placida "Veliki san". U 18 sati na programu je film "Odvojeni zajedno", a u 19.30 sati Novi hrvatski kratki filmovi.

U 18 sati u Rojcu ce se održatie Master class Dade Valentica.

Program "Ukratko na Portarati" u 21.30 sati donosi "Dragulje Zagreb filma", izbor poznatih crtica za djecu.


Podijeli: Facebook Twiter