Danas humanitarna tombola za napuštene "šapice"


U zadnjih tjedan dana udruga "Ruka šapi" preuzela je na sebe skrb o čak deset štenaca oko kojih imaju dosta posla, ali i troškova poput veterinarskih pregleda, cijepljenja, čišćenja od parazita. Kako bi se pokrio dio ovih troškova volonterke udruge organiziraju danas na Valentinovo, 14. veljače, svojevrsnu tombolu koja će se održati u trgovini Happy Zoo (Kavrerski put 7) od 16 do 18 sati. Cijena sudjelovanja je simboličnih deset kuna.

- Nakon što ubacite kunice u kasicu, izvući ćete papirić s brojem i dobiti predmet koji se vodi pod odgovarajućim brojem. Sigurno nećete otići kući praznih ruku jer je svaki broj dobitan. Imamo i vrlo vrijednu glavnu nagradu, ali vam nećemo otkriti o čemu se radi, vele iz Udruge dodajući da su donacije u obliku hrane, sredstva protiv nametnika, stare odjeće, posteljine i dekica uvijek dobrodošle.

- Dođite na tombolu, upoznajte naše štićenike i pokažite im da postoji još netko tko ih voli, netko kome je stalo. Pozvani su baš svi, djeca, odrasli, parovi, samci. Nije bitno da li ste zaljubljeni ili ne, garantiramo vam da ćete dobiti jako veliku dozu ljubavi i zahvalnosti! A dobiti ćete i kroštule koje će marljivo raditi naša volonterka. Naravno, možete dovesti i vaše ljubimce, poručuju iz udruge te dodaju da se svi koji nisu u mogućnosti doći, a žele nešto donirati, mogu javiti volonterki na broj 099/6708 275 ili uplatiti na naš račun: IBAN: HR3524840081105307250, SWIFT CODE: RZBHHR2X. (B. P.)


Podijeli: Facebook Twiter