Danas generalka s Dravinjom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Još samo današnji dan provest ce nogometaši Istre 1961 na Rogli i onda se vracaju u Pulu. Veceras ih protiv slovenskog drugoligaša Dravinje ocekuje osmi pripremni susret i potom slijedi ulazak u autobus koji ce pulsku ekspediciju nakon 12 dana vratiti kuci.

Drugi dio priprema na Rogli protekao je u taktickim treninzima i uigravanju po linijama da bi se iduceg tjedna dodatno smanjili napori cime bi osvježeni zeleno-žuti startali u novu sezone Prve HNL, u Ligu 12 koja vec iduce sezone treba postati Liga 10.

Tercet igraca nije mogao trenirati sa suigracima posljednjih dana priprema nogometaša Istre 1961 na Rogli, Alen Pamic, Tomislav Havojic i Andrea Ottochian. Ovaj posljednji, 24-godišnji Rovinjac, ozlijedio se tijekom prvog poluvremena susreta protiv ukrajinskog premijerligaša Volina.

- Istegnuo sam aduktor zbog cega sam tjedan dana bio izvan treninga, a sad radim odvojeno s trenerom Peršicem da bih se ravnopravno prikljucio suigracima na treninzima tijekom ovog posljednjeg tjedna uoci pocetka prvenstva. Imali smo vrlo naporne treninge ovdje na Rogli, posebno prvog tjedna, a sad se više pažnje pridaje taktici, rekao je Ottochian.

Povratkom s Rogle nogometaši Istre 1961 dobit ce kraci odmor nakon cega slijedi uigravanje postave za nedjeljni otvarajuci susret nove sezone u kojem na Drosini u 21 sat gostuje Hajduk. Jasno, pred TV kamerama, one ce pulsku momcad pratiti i u iduca dva kola, na gostovanju u Koprivnici i potom kad u Puli bude gostovao Dinamo. (R. CAR)


Podijeli: Facebook Twiter