Dan žena uz "Veliku zvjerku"

Slavko Juraga i Luka Dragić u predstavi "Velika zvjerka"
Slavko Juraga i Luka Dragić u predstavi "Velika zvjerka"

Deseto izdanje porečkog Festivala smijeha i komedije "Zlatni zub" sutra, na Dan žena, u 20 sati u porečko Pučko otvoreno učilište donosi četvrtu po redu hit komediju na festivalskom programu, pod nazivom "Velika Zvjerka" u izvedbi Kazališta Planet art. Autor teksta je Roger Rueff, a režirala ga je Slavica Knežević. Uloge su povjerene Slavku Juragi, Marku Torjancu i Luki Dragiću, koji će utjeloviti tri poslovna čovjeka raznih životnih dobi koji dolaze na veliku poslovnu konvenciju na kojoj bi mogli zauvijek financijski osigurati sebe, svoje obitelji i djelatnike tvrtke.

Predstava će kroz ova tri lika pokušati naći odgovore na pitanja što je biznis, koja su mu pravila i u čemu je tajna uspjeha. Priča će se pozabaviti ljudskom egzistencijom potpuno izvan uobičajenih obrazaca razmišljanja o biznisu.

Osim toga, "Velika Zvjerka" dotiče gotovo sva područja čovjekovog života pružajući nam kompleksnu sliku stvarnosti u kojoj su isprepletene brojne sitnice koje ga tvore i utječu na čovjekov vrijednosni sustav, a time i na njegov karakter.

Organizatori ističu da posjetitelji trebaju požuriti s rezervacijom karata u Učilištu, što se može obaviti online putem rezervacijskog sustava. Ulaznice se mogu kupiti i u radno vrijeme  kino blagajne od 17 do 20 sati, odnosno na dan predstave od 18 do 20 sati.

U četvrtak je na programu "Zlatnog zuba" komedija "Miris lovine" u produkciji Kazališta Moruzgva. (T. K.)


Podijeli: Facebook Twiter