Dan žena u Tekop Novi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U zaštitnoj radionici Tekop Nova obilježen je Medunarodni dan žena. Radionicu u kojoj radi velik broj žena i osoba s invaliditetom posjetili su dogradonacelnici Fabrizio Radin i Vera Radolovic, predsjednica HGK-Županijske komore Pula i clanica Upravnog vijeca Tekop Nove Jasna Jaklin Majetic, županijska procelnica  za zdravstvo i socijalnu skrb Sonja Grozic Živolic te Gordana Deranja, predsjednica istarskog ogranka Hrvatske udruge poslovnih žena KRUG.

- Od ukupno 26 zaposlenih, više od polovice, cak 16, su osobe s invaliditetom. Imamo puni zaposleni kapacitet, poštujemo kvalitetu, ugovore ispunjavamo pravovremeno i svoj posao obavljamo savjesno i odgovorno, rekla je v.d. ravnateljice Tekop Nove Lorena Brgic.

Istaknula je da u radionici vlada zajedništvo, medusobno pomaganje te da su ponosni što su u vrijeme krize i kad je tekstilna industrija na koljenima uspjeli sacuvati svako radno mjesto.

- Time odašiljemo poruku o mogucnosti zapošljavanja svih, posebice osoba s invaliditetom i usudujem se svima preporuciti zapošljavanje osoba s invaliditetom. Naše su ruke vrijedne i odgovorne, naglasila je Brgic.

Nakon lijepih želja i nade u daljnji uspjeh za zaposlenice Tekop Nove organizirana je zakuska i podijeljeno im je cvijece. (N. SOFTIC; snimio M. ANGELINI)


Podijeli: Facebook Twiter