Dan Uljanika: Najbolji radovi Tie Pauro i Ane Družeta

 Nagrađeni učenici i njihovi mentori (M. MIJOŠEK)
Nagrađeni učenici i njihovi mentori (M. MIJOŠEK)

Konferencija za novinare na kojoj je najavljena nedjeljna utrka "Dan Uljanika" bila je idealna prilika da se podijele nagrade za najbolje učeničke literarne i 
likovne radove. Na natječaju koji je organizirao DSR Uljanik, najbolji likovni rad izradila je Tia Pauro, učenica VI C razreda OŠ Stoja, za što je nagrađena poklon bonom Novih Istarskih knjižara u vrijednosti od 500 kuna, a njezin rad koristit će se kao logo na svim promotivnim i propagandnim materijalima za ovogodišnju utrku, poput oglasa, majica i biltena.
 
Novčani poklon bon od 300 kuna dobila je drugoplasirana Noa Pavlinović, učenica V C razreda OŠ Vidikovac, dok je poklon bon u iznosu od 200 kuna završio u rukama trećeplasiranog Marija Tomičića, učenika II B razreda OŠ Centar.
 
Najbolji literarni rad napisala je Ana Družeta iz VIII B razreda OŠ Monte Zaro, za što je također nagrađena poklon bonom Novih Istarskih knjižara u vrijednosti od 500 kuna, a rad će biti objavljen u Biltenu 34. utrke "Dan Uljanika". Novčani poklon bon od 300 kuna dobila je drugoplasirana Laria Victoria Diković, učenica VII B razreda OŠ Tone Peruško, dok je Amaru Avdiću, učeniku IV B razreda OŠ Stoja, pripao novčani poklon bon u iznosu od 200 kuna za osvojeno treće mjesto.
 
Uručeni su i novčani poklon bonovi u iznosu od dvije i pol tisuće kuna za kupnju sportske opreme, a njih su dobile Osnovne škole Monte Zaro i Stoja.
(I. CEROVAC)
 
 
 
 

Podijeli: Facebook Twiter