Dan otvorenih vrata sportskih objekata

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U povodu obilježavanja Svjetskog dana sporta u utorak ce se u organizaciji Grada Pule i njegovog Saveza sportova u sportskim objektima diljem grada održati Dan otvorenih vrata. Zainteresirani ce imati prigodu upoznati se s ponudom i radom brojnih sportskih kolektiva i njihovih škola.

Tako se u Domu sportova "Mate Parlov" zainteresirani mogu upoznati s mini rukometom, stolnim tenisom, hrvanjem i boksom, u SRC-u Mirna (Pattinaggio) odbojkom, košarkom, koturaljkanjem i judom, na stadionu SRC-a Uljanik-Veruda atletikom, a u Domu brace Ribar sportsko-ritmickom gimnastikom. U novim prostorijama šahovskog kluba u Radicevoj ulici svoj ce rad prezentirati škola šaha, na "Drosini" može se prisustvovati treningu najmladih nogometaša, odnosno u Rojcu onome sportskih penjaca.

- Pozivamo što više djece i njihovih roditelja da dodu vidjeti što se nudi, od objekata do sportova koji ih najviše privlace. Moci ce vidjeti rad trenera s mladim kategorijama, a Dan otvorenih vrata organiziran je da bi zainteresirali što više djece za bavljenje sportom. U gradskom proracunu u narednoj godini posebno cemo bodovati programe udruga tijekom ljetnih i zimskih školskih praznika te onih koji ukljucuju roditelje u rad, rekao je Erik Lukšic, procelnik Upravnog odjela društvenih djelatnosti.

Branko Uležic, tajnik Saveza sportova naveo je niz ljetnih programa za najmlade Puljane u sportskim klubovima, a Vinko Knez, pomocnik procelnika i koordinator projekata, najavio je programe i ljetne aktivnosti Društva Naša djeca, Zajednice tehnicke kulture, izvidaca, Monte Librica te Gradske knjižnice i citaonice. (G. ROJNIC)

O SPORTSKIM LJETNIM AKTIVNOSTIMA U TISKANOM IZDANJU OD UTORKA


Podijeli: Facebook Twiter