"Dan nezavisnosti 2" bez Willa Smitha?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nastavak blockbustera iz 1996. godine, "Dan nezavisnosti 2" (Independence Day) trebao bi svjetlo dana ugledati 3. srpnja 2015., a prema riječima redatelja Rolanda Emmericha još uvijek je neizvjesno hoće li Will Smith reprizirati ulogu kapetana Stevena Hillera.

Smithova uloga u filmu još uvijek je neizvjesna zbog čega je scenarist Jamie Vanderbilt napisao dva scenarija - jedan s Willom Smithom i drugi bez njega, navodi portal The Playlist. Emmerich, koji trenutno promovira Blu-ray/DVD izdanje akcijskog trilera "White House Down" s Channingom Tatumom i Jamie Foxom, otkrio je za The Playlist kako je rad na novom filmu poprilično iscrpljujuć i što se tiče scenarija, glumaca i budžeta, ali da ide.

Osvrnuo se i na pitanje hoće li film biti podijeljen u dva dijela. "Razmišljao sam o tome da provedem četiri godine svog života na jednom filmu, i nisam se želio pretvoriti u nešto iz tog filma. Ipak je to film o izvanzemaljcima, a ja se ne želim pretvoriti u izvanzemaljca", rekao je.

Svoje uloge će, navodno ponoviti Jeff Goldblum kao David Levinson i Bill Pullman kao predsjednik Whitmore. Taj visoko tehnološki hommage filmovima katastrofe iz sedamdesetih i ratnim filmovima četrdesetih koji govori o sukobu s neprijateljskim vanzemaljcima i teškoj borbi za opstanak Zemlje od trenutka prikazivanja zaradio je više od 800 milijuna dolara. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter