Dan mladih: Bezalkoholni koncert i igre na vodi

U gradskoj palači najavljene manifestacije u povodu Međunarodnog dana mladih (B. P.)
U gradskoj palači najavljene manifestacije u povodu Međunarodnog dana mladih (B. P.)

Program u povodu Međunarodnog dana mladih, koji se u svijetu obilježava 12. kolovoza, predstavljen je danas u pulskoj komunalnoj palači.

- Cilj je ovih aktivnosti da mladima damo do znanja da se mogu dobro zabaviti i bez alkohola te u slobodno vrijeme baviti sportom pa ćemo zbog toga ove godine imati dvije različite, ali opet povezane aktivnosti, veliki bezalkoholni koncert na Portarati te sportski dan na Mornaru, rekla je Zamjenica gradonačelnika Elena Puh Belci.

Pročelnica Elvira Krizmanić Marjanović napomenula je da će se koncert održati u ponedjeljak, s početkom u 21 sat. Na Portarati će nastupiti pulska grupa Radio Activ, kojoj će predgrupe biti Soundcheck Regaz i Reminders, a mladima će se tijekom koncerta dijeliti voda i sokovi. Partner ovog projekta je, navela je, Udruga Institut čiji je predstavnik Dalibor Palko pozvao sve mlade i ljude dobre volje da dođu na koncert i da se zabave uz dobru glazbu.

Inicijator manifestacije "Vodene sportske igre Mornar 2014" Samuel Smailbašić najavio je da će se one održati na Mornaru u utorak, s početkom u 17 sati. Na njima će, rekao je, nastupati najmlađi članovi plivačkih klubova Pula i Arena, jedriličarskog kluba Vega, Triatlon kluba Pula te vaterpolo kluba Pula. (B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter