Dan Auerbach: Istina o pramenu Dylanove kose

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Američki glazbenik, gitarist i pjevač dvojca The Black Keys Dan Auerbach otkrio je javnosti da bivšoj supruzi, od koje se razveo prošle godine, nije morao dati pramen kose Boba Dylana, kako se pisalo u medijima, već da se radi o posteru tog slavnog glazbenika.

Prema navodima u medijima, mislilo se da je frontman The Black Keysa u brakorazvodnoj parnici trebao predati svojoj bivšoj ženi pramen Dylanove kose, no Auerbach je sad objasnio da je predmet koji je u nagodbi naveden kao "kosa Boba Dylana" zapravo poster, piše časopis Uncut na svojim internetskim stranicama.

"Znate onaj poznati stari poster Boba Dylana s puno boja, psihodeličan s velikom afro frizurom? To smo u popisu označili kao 'kosa Boba Dylana'. Radi se o posteru", rekao je Auerbach u razgovoru za portal TMZ, koji je prvi donio vijesti o navodnom gubitku.

No, tvrdi da bi, ako bi to želio, mogao posjedovati kosu kultne glazbene ličnosti.

"Dylanov sin čitao je o ovom slučaju. Poslao mi je poruku u kojoj je napisao da ukoliko želim pramen kose njegovog tate, da mi ga najvjerojatnije može nabaviti. Čovječe, nabavio bi ti ga besplatno, napisao je", komentirao je Auerbach.

Auerbach se od Stephanie Gonis razveo u kolovozu prošle godine u Tennesseeju, a Gonis je prema nagodbi dobila predmet pod nazivom "kosa Boba Dylana" i pet milijuna dolara.

The Black Keys, band koji je trenutno među najtraženijim imenima današnje glazbene scene, nastupit će na ovogodišnjem InMusic festivalu, koji će se održati od 23. do 25. lipnja na jarunskom Otoku mladosti. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter