Damjanac nije obaviještena o dolasku premijerke?!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nacelnica Fažane Ada Damjanac o jucerašnjem dolasku premijerke Jadranke Kosor i clanova Vlade u Fažanu nije znala ništa, rekla nam je, vec je od medija saznala o posjeti Kampu vatrogasne mladeži.

- To je žalosno i strašno jer kad nekome dolazite u goste, neki red i bonton nalažu da se najavite, rekla je fažanska nacelnica, koja je, gle apsurda, i jedna od rijetkih viših vatrogasnih casnica prve klase.

Da bi stvar bila zanimljivija, Damjanac na koncu i nije prisustvovala posjetu niti potpisivanju ugovora o dodjeli kampa na daljnjih 50 godina Vatrogasnoj zajednici. S druge strane, skupu je nazocio prvi fažanski HDZ-ovac Marinko Gazic, pa i neki videniji stranacki ljudi iz Pule poput Lovorke Tomicic.

- Nije tocno da nacelnica Ada Damjanac nije obaviještena o dolasku premijerke u Fažanu. Martina Banic, predstojnica ureda premijerke nazvala ju je u srijedu popodne, obavijestila o dolasku i pozvala na susret, medutim nacelnica je rekla da u to vrijeme ima sjednicu Vijeca, što je razumljiv razlog za nedolazak, izjavio nam je glasnogovornik Vlade Mladen Pavic. Na upit može li netko doci u njeno ime, porucila je da su svi na sjednici Vijeca, dodao je Pavic.


Podijeli: Facebook Twiter