Damir Burić godinu dana u Kragujevcu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon Igora Hinića koji je iz Mladosti prešao u turski "Enkaspor, još jedan bivši vaterpolski igrač Primorja i zlatni olimpijac iz Londona, Puljanin Damir Burić (32), nastavlja karijeru u inozemstvu.

Burić je danas rano ujutro otputovao u Kragujevac,  gdje će nakon Pro Recca, u kojem je postao talijanski i europski prvak, nastaviti bogatu karijeru.

- Sve smo dogovorili, ugovor je na godinu dana - rekao je Damir Burić. - Zadovoljan sam, tamo će biti i igrači s kojima sam već igrao u Pro Reccu. Bit će to vrlo kvalitetna momčad, bit ćemo u prilici boriti se za naslov domaćeg prvaka, te za osvajanje LEN Kupa.

Kragujevački Radnički u posljednje vrijeme postao je jako spominjan na vaterpolskom mercatu. Sada se stvara jaka momčad s poznatim reprezentativnim imenima kao što su donedavni mladostaš Vanja Udovičić, te Filip Filipović i iskusnik  Aleksandar Ćirić, kao i vrsni Crnogorac Boris Zloković. Među novim imenima u Kragujevcu je i prošlosezonski vratar Primorja EB, Crnogorac Zdravko Radić. (I. DUVNJAK/Novi list)


Podijeli: Facebook Twiter